onesparkstartsthefire
biography

❤ S H E R Y L

hello.
im an ambassador of God who just happens to be studying in TKGS
im really nice so,
be glad you know me!
also, im awesome, BELIEVE IT

bolditalicunderlinestrikeout
affiliates
amanda caleb jane jessica rachel

tagboard

Wednesday, October 1, 2008 @ 8:54 PM

What's a fact about the last person who texted you?
he likes a girl [haha! a fact...if nt like a boy meh?]

It's 4 in the morning, and your phone rings...and?
I would stuff my phone under th pillow, and continue dreaming (:

What is your favourite thing to eat?
food...==

What do you think your number 1 is doing right now?
huh?

What can you currently hear right now?
aiyoooo....this is like th 10th time i've done this q ;x

What's your favourite thing to have on your bed?
lots bolsters and pillows and lots lots of blanket

What's the last thing you ate?
hor fan? duno how to spell

Can you sleep in jeans?
yea...but it'll be tight D;

Where were you on July 4th, 2008?
uhmmm...school!

Who was the last person you were in a car with?
mum.

Do you think you'll married in 10years?
ehm...nt fortune teller eh?

Did you have a good day?
kinda...its a public holiday :D

What was the last thing you laughed really hard about?
mus i repeat? see ytd's post

When was the last time you got flowers?
UHM....never (:

Do you plan on moving in next year?
har?

What are your plans for the weekend?
revise like hell for PSLE

Where did you get the shirt you wearing?
um...i forgot

What are you wearing?
clothes, stupid question.

Do you like winter?
yea....

Honestly, how many people have you liked in the past year?
why shld i tell u! ==

Do you think you're approachable?
YES!

What wil you be doing at 8am tomorrow?
in sch...in class?

Do you have feeling for anyone at the moment?
...
____________________________________

1. If your lover betrayed you , what will your reaction be ?

Ans : ignore him for th rest of my life

2. If you have a dream to come true , what would it be ?
Ans : ugh...

3. What will be you dream wedding be like ?
Ans : food,food,food

4. Are you confused of what lies ahead of you ?
Ans : probably

5. What's your ideal lover ?
Ans : -blank.-


6. Which is more blessed ? being loved ? or loving someone ?
Ans : probably none of it, in the end, it just hurts.

7. How long do you intend to wait for someone you really love ?
Ans : haha, nvr thought bout it

8. If the person you secretly like is attached already , what will you do ?
Ans : shh, let's stop saying about BGR

9. Is there anything has made you unhappy this days ?
Ans : exam coming ;o

10. Is being tagged fun ?
Ans : perhaps...yep

11. How do you see yourself in 10 years time ?
Ans : huhh?

12. Who are currently your most important people to you ?
Ans : family n frens

13. What kind of person do you think the one who tagged you is ?
Ans : took frm unknown ppl's blogs ;x

14. Would you be single & rich or poor & married ?
Ans : single and rich :D

15. What's the first thing you do in the early morning ?
Ans : wake up lah. ==

16. Would you give all in relationship ?
Ans : duno..

17. If you fall in love with 2 people simultaneously , who would you pick ?
Ans : quite impossible.

18. What type of friends do you like ?
Ans : funny, trustworthy

19. What type of friends do you dislike ?
Ans : betrayers...n lots moree
back to the top?
Credits: Layout; Icons; Color codes
Best viewed with Firefox/Chrome